Nieuws

Check de WK - baan! 27-3-2014
Vorige week woensdag, 19 maart, werd de wedstrijdbaan tijdens de persconferentie voor het eerst getoond. Het ontwerp is tot stand gekomen door een goede samenwerking met de UCI, Bas de Bever, andere coaches en de rijders. Bas en de aanwezigen uit zijn team kregen deze ochtend ook de baan voor het eerst in zijn geheel te zien, zij waren erg enthousiast. De meeste noemden als verbetering de ruime bocht aan het begin. Om het sportpaleis om te toveren tot een BMX paleis is heel wat werk, middelen en uren nodig. Donderdag 17 juli beginnen we met aansluiten en installeren van licht en geluid. De bouw van de baan start vrijdag 18 juli in de vroege morgen.

Lees verder...
Updating
Nederlandse BMX’ers enthousiast: Wedstrijdbaan WK BMX gepresenteerd in Ahoy 19-3-2014
Vanmorgen hebben wij tijdens de persconferentie de wedstrijdbaan van het WK BMX gepresenteerd. Onder de aanwezigen waren onder andere de nationale selectie en vertegenwoordigers van Red Bull, JVR, Interbest en Lotto welke sinds vandaag als sponsors aan het evenement verbonden zijn.

Lees verder...
Updating
Dagkaarten WK BMX 10-3-2014
Afgelopen week werden wij positief verrast door het aantal reacties op onze strategie rondom de kaartverkoop voor het WK BMX in Ahoy. In overleg met alle betrokken partijen hebben wij besloten om toch dagkaarten voor de challenge dagen, woensdag, donderdag en vrijdag te gaan verkopen vanaf 12 mei (na de voorverkoop).

Lees verder...
Updating
Voorverkoop van start! 28-2-2014
23 t/m 27 juli is het zover… Hét WK BMX in Nederland, Rotterdam! De voorverkoop start 1 maart, koop nu hier je ticket. Vanaf 12 mei loopt de reguliere verkoop. Het weekend waarin de UCI BMX Supercross plaatsvindt is dus de laatste mogelijkheid om in de voorverkoop je onlineticket te kopen! Opmerking: tijdens de voorverkoop is alleen de Week Pas te koop.

Dresscode: kom gekleed in je nationale kleur.
Updating
Officiële programma nu online! 7-2-2014
Het officiële programma van het WK BMX start op 23 juli. Op deze woensdag zal er een openingsceremonie plaatsvinden vanaf 18.15 uur. Dinsdag en woensdag vinden diverse trainingen plaats in de verschillende categorieën.
Lees verder...
Updating
Laura Smulders is gretig voor 2014, maar ultiem doel is goud in Rio! 14-1-2014
Het optreden van Laura Smulders tijdens de Olympische Spelen in Londen heeft veel teweeg gebracht, voor de jonge Smulders. “Het eerste half jaar na de Spelen was echt een gekkenhuis, gelukkig is het nu wat rustiger en kan ik mijn normale trainingsleven weer oppakken. Ondanks dat ik het fantastisch vond hoe iedereen reageerde, ben ik nu blij dat ik mijn focus weer op de sport heb.

Lees verder...
Updating
Niek Kimmann en Bas de Bever over hun samenwerking! 31-12-2013
Niek Kimmann is dit jaar voor het eerste jaar opgenomen in de topsportselectie van Bas de Bever. Hij is doorgestroomd van de talentenselectie van Rob van den Wildenberg.

Lees verder...
Updating
Boek nu uw verblijf voor de Wereldkampioenschappen BMX! 10-12-2013
Van 23 tot en met 27 juli 2014 zal Ahoy Rotterdam bol staan van de spectaculaire Wereldkampioenschappen BMX. Rotterdam is goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto. Speciaal voor de gasten, rijders, teams, officials en pers van de UCI BMX World Championships Rotterdam 2014 is er een selectie gemaakt van hotels in Rotterdam. Het official hotel en de preferred hotels en hostel bieden allen een speciaal aanbod aan.
Lees verder...
Updating
UCI BMX World Championships Rotterdam 2014 28-6-2013
BMX Holland, de organisator van de UCI BMX Supercross op Papendal, is trots dat het gelukt is de Wereldkampioenschappen BMX naar Nederland te halen. Van 23 tot en met 27 juli 2014 zal Ahoy Rotterdam bol staan van dit spectaculaire evenement.

Lees verder...
Updating

Facebook

Twitter

RT @BritishCycling: Catch up on a perfect night for @liamPHILLIPS65, the world champ showed his class @UCI_BMX_SX: http://t.co/RPl3tfOshE h…